Konstruktionssmide

Stort, starkt och hållbart. Det är med hantverksmässiga arbetsprocesser och modern teknik vi skapar de stålkonstruktioner du behöver.

Kraftfulla stålkonstruktioner för olika behov

Konstruktionssmide handlar om att skapa starka och hållbara metallstrukturer. Det han handla om stålramar, balkar, pelare, maskindelar och andra kraftiga stålkomponenter som används i byggnader, broar, maskiner och olika omfattande konstruktionsprojekt.

Från konstruktionsidé till installation

I vår verkstad jobbar våra smeder med att tillverka det som behövs. De skär, formar och svetsar för att ge exempelvis byggen och industrier exakt de konstruktioner och strukturella element de behöver. Utöver smidesprocessen kan vi erbjuda det mesta från planering och formgivning till montering och installation.

Full koll på hantverket

Arbetet med den hantverksmässiga processen ställer ofta krav på olika smides-tekniker för att forma stålet till önskade former och storlekar, vilket naturligtvis ställer krav på kompetens och teknisk skicklighet. Du kan känna dig trygg med att vi har alla certifikat som krävs för att CE-märka våra arbeten.

Goda kontakter

Arbetet omfattar ofta också stora mängder material, vilket gör våra goda kontakter med verkstäder och företag i Europa till en fördel, eftersom de hjälper oss att ta fram stora mängder stål på kort tid.

Garanterad kvalitet och säkerhet

Vi är Certifierade enligt 1090-1 för tillverkning och CE märkning av svetsade bärverksdelar och byggsatser av stål. Vårt certifikat sträcker sig till EXC3. Vår personal är utbildade enligt reglerna från International Institute of Welding och Svetsakademin.