Stålhallar

Varför en stålhall? Kanske för att det är en flexibel, stabil och kostnadseffektiv byggnadstyp som kan användas till det mesta…

En stålhall löser det mesta

Med stålramar som bär upp stålbeklädda väggar och tak – och alla möjligheter att inreda (eller inte) – är stålhallens flexibilitet enorm. Idrottsanläggningar, kontor, flygplatshangarer och kommersiella byggnader som stormarknader och köpcentrum är bara några exempel på användningsområden. Hur ser dina behov ut?

Trygg partner vid stålhallsbyggnation

Planerar du för ett nytt lager- och logistikcentrum? En ny industrianläggning? Jobbar du inom jordbrukssektorn och behöver plats för maskiner, grödor eller djur?  Oavsett vilket så hittar du idag decennier av erfarenhet från arbete med stålhallar inom ABC Stål. En inte oväsentlig fördel. För även om stålhallar är lätta att anpassa för olika användningsområden (och lätta att anpassa om behoven förändras över tid), så är varje projekt unikt och det är avgörande att veta hur man på bästa sätt skapar den optimala byggnaden för de specifika behoven.

Djup kunskap inom totalentreprenad

Med omfattande erfarenhet av att bygga på totalentreprenad hanterar ABC Stål hela processen, från första möte till slutbesiktning. Vi projekterar inhouse och kan hjälpa dig att ta fram underlag från första skiss till bygglovshandlingar och färdiga bygghandlingar. Att vi tar fullt ansvar för varje steg i projektet, garanterar en smidig byggprocess för dig.

Så skräddarsytt du vill

På ABC Stål bygger vi lika gärna om som vi bygger till och bygger nytt. Eftersom vi genomför allt från ritningar och konstruktionsberäkningar till markarbeten och montering, kan vi också skräddarsy konstruktioner som verkligen kan möta dina aktuella behov. Och arbeta på sätt som passar dig. Kanske vill du att vi jobbar utifrån en färdig ritning? Kanske vill du att vi tar ansvar för allt från offert och projektering till färdig hall? Du väljer själv hur du vill samarbeta med oss.

ABC Stål – trygg partner vid stålhallsbyggnation

 • check
  Lång erfarenhet
 • check
  Kontinuitet och personlig service, med ett och samma team genom hela processen
 • check
  Så skräddarsytt du vill
 • check
  Djup kunskap inom totalentreprenad
 • check
  Fullt ansvar och smidig byggprocess